tiistai 1. joulukuuta 2009

Vihdoin kuvia O-pentueesta

Vihdoin nyt näitä kuvia O-pennuista, lisääkin koetetaan saada ja isompina, mutta edes jotain... Nämä on siis otettu 21.11, eli näistä pennut ovat jo kasvaneet kovasti.

Tässä ekassa kuvassa poseeraa Olga, OSH f var eli kilpikonna itämainen lyhytkarva. Kauhea piipittäjä! Koosta saatte jotain käsitystä kun vertaatte minun käteeni etualalla.

Sitten rohkea ja utelias poika Oskar, SIA b (?) var eli luultavimmin suklaanaamio siamilainen. Väristä en mene ihan satavarmaksi vielä vannomaan.

Ja sitten se pentueen namipala ja iloinen ylläri, Oneida-tyttönen! OSH d (d 22), eli punainen itämainen lyhytkarva. Sen (haamu)kuvio on klassinen tabby!

Tyttöjen varaustilanne on auki, mutta vähintään simskupoika etsii hyvää kotia! Sille saattaisi olla yksi morsian tiedossa, jos koti jaksaisi pitää hetken kauemmin leikkaamatta. Ehdoton edellytys tämä ei kuitenkaan ole, ehdoistakin voidaan neuvotella.
Meinasi unohtua että kaikki kuvat on ottanut Elina Väyrynen.

7 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Voi ei tuo poika... Minä jo vihjasin avokille, että kerrotaanko enemmän meidän kodista :D Aivan ihana! Coonit ja itämaiset rodut on minulle jotenkin vastustamattomia...

luolaleijona kirjoitti...

Tuo simsku on ihan syötävän suloinen! <3

Satu kirjoitti...

Oskarilla on selvästi oma fan clubi :) Lendi, simsku pistäisi varmasti vielä entisestään lisää vauhtia teidän karvaisempiin kavereihin :D

luolaleijona kirjoitti...

Juu täällä ainakin on yksi Oskar-fani :D Jos meillä olisi kollin paikka auki niin olisin jo pojasta kyselemässä, mutta eipä ole ;) Pojasta kasvaa varmasti ihana hulivili jollekin.

(Psssst Lendi, tämäkin taisi olla sellainen poseeraajapoika ;) )

Elina V. kirjoitti...

Kuulun ehdottomasti Oscarin fanclubiin :)

Tinittin kirjoitti...

Jos poika tulee isäänsä (ja isoisäänsä) on varmasti helppo kolli. Riksi-isi ei täällä meillä merkkaillut ollenkaan, eikä tietääkseni Make-isoisäkään suuremmin :)

Tosin tietty ei pitäs mennä manaamaan..

ElsaFiona kirjoitti...

Todella nätti pieni Olga-tyttö! :)