perjantai 5. joulukuuta 2008

M-pentue 1 viikko


Kävin eilen Hyvinkäällä katsomassa M-pentuja ja Tyyneä. Tyyne on tosi pirteä ja hyväkuntoinen emo, pennut ovat kasvaneet todella hyvin ja tasaisesti. Suklaakilpikonnavalkea tyttö pitää vielä silmiä kiinni, muilla on jo silmät auki. Ylempänä kuvassa koko poppoo.


Tässä ylempänä olevassa kuvassa poikapennut emonsa kanssa. Lila poika on varma pitkäkarva, punavalkea poika sen sijaan lähes satavarmasti variantti.


Tässä kuvassa yllä kaikki pennut. Tyttöjen karvanpituudesta on vähän vaikeampi sanoa kuin poikien. Epäilen valitettavasti hyvin vahvasti, että lilakilpikonna(täplikäs?) bicolour tyttö on variantti eli lyhytkarva... Suklaakilpikonnavalkoisesta en ole ihan varma. Tällä hetkellä veikkaisin, että variantti, mutta turkki toisaalta tuntuu hieman silkkisemmältä kuin siskolla, eli pientä toivoa vielä elätän, että ehkä se sittenkin saattaa vielä pitkäkarvaksi paljastua. Muutaman viikon päästä olen toivottavasti paljon viisaampi.Vielä oli pakko laittaa yksi kuva tuosta isosta lila mönkeröstä kasan päällimmäisenä. Se on nähtävästi päättänyt kasvaa yhtä isoksi kollinjötkäleeksi kuin isänsä...Tämä viimeinen kuva oli pakko laittaa ihan vaan siksi, että näkyy tuon lilakilpparin ihana väritys :-)
Kotona muuten Laralla on jo aikamoisen söpö masu! Laskettu aika on 1.1.3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Suloisia kaikki. Lila on kyllä mun suosikkini, ihana poika <3

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Marina kuuli eiliset puheet silmistä ja avasi niitä puoliksi täksi aamuksi :D

Miroslav tuumasi iltapunnituksella että pesä on nyt tutkittu ja suuri maailma (makkari) odottaa tutkijaansa ja punnasi itsensä pesästä pois..

Täytyy keksiä joku este pesälle,maailma on liian iso pienelle miehelle vielä..

Satu kirjoitti...

Joo vähän turhan pieniä ovat vielä tutkimaan maailmaa...